Umpamane Aku Duwe Alphard…halah ngimpi terus!

New-Toyota-Alphard-SideTenan je, saumpomo aku kelakon duwe ALPHARD, iki lho sing arep tak kerjake:

  1. Pertama tak eling-elingi kabeh bodyne sampek kolong-kolonge, sopo ngerti onok sing mlicet, tak balekno nang tokone njaluk ijol.
  2. Tak pasang TV 40 inci sing LCD kae lho, gak patek ketok dalan gak opo-opo, wong liyane nang ndalan kan wis minggir-minggir dhewe eruh mobil apik. Ben gambare jelas tak pasang antenna PF goceng, nyampluki sembarang-mbarang yo ben, gak urus.
  3. Bagasi mburi tak pasangi kulkas 2 pintu. AC-ne tak tambahi ac split cap ADEMSONIC 2pk ben menggigil. Sound systeme mesthi buanter pol pokoke.
  4. Nang mburi, tak tulisi gawe stiker, tulisane ngene: “duwekne mas Dwik, ojo cerak-cerak, ndhak tetanus”, ben wong-wong ngerti.
  5. Pesen plat nomer khusus D-W-1-K, wah hebat, ngarang dhewe gawe letter D, khusus propinsi Nusakambangan.
  6. Ben parkire penak, selain sensor parkir sing mek muni thit thit…, tak pasang kamera ngarep, mburi, samping kiri-kanan, kolong, sopo ngerti ono kucing ndhelik kan iso ketok.
  7. Ben ora bingung duwit gawe ngisi bengsin, alphard ku mau tak sewakne, saben sak kilometer pertama regane Rp 25.000,-, kelebihan selanjutnya Rp 10.000,- tiap kilometere. Nek ngliwati polisi turu entuk tambahan biaya Rp 5.000,-, nek sempet keblegong dalan elek yo nambah Rp 5.000,- tiap blegongan. Sing nyewo gak entuk sandalan, kudu gawe sepatu; keset dhisik sak durunge numpak alphard, kudu wis adus, gosok gigi ben interiore gak ketularan mambu.

Hua ha ha….ngimpi-ngimpi.

Sekedar melepas penat, bersumber dari sini.

One Response

  1. kata orang, bijak bijik punya sesuatu yang wah biasanya dimulai dari ngimpi, moga moga impianmu jadi kenyataan

Jika berkenan dengan postingan ini, silahkan tuliskan komentar anda. Terimakasih sudah mampir.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: